Η εταιρία μας συνεργάστηκε και συνεχίζει να συνεργάζεται με ηγετικές εταιρίες στο χώρο.
Από το 1993 έως το 2001 συνεργάστηκε με την Ζαριφόπουλος Τ. ΑΕ  ως εγκαταστάτες και συντηρητές για την Αν. Μακεδονία και Θράκη  συστημάτων ασφαλείας Τραπεζικών καταστημάτων. Το διάστημα αυτό η εταιρία μας πραγματοποίησε δεκάδες εγκαταστάσεις σε τραπεζικά καταστήματα και σε όλα τα καταστήματα Μαρινόπουλος και DIA σε Δράμα ,Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη.
Από το 1995 η εταιρία μας αντιπροσωπεύει τις εταιρίες PHILIPS CSI, ΗΛ.ΚΑ Α.Ε, ARION ELECTRONICS για όλη την Αν. Μακεδονία & Θράκη είμαστε υπεύθυνοι για την εγκατάσταση και συντήρηση των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, συστημάτων συναγερμού, πυρασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης ΑΤΜ, σε 65 καταστήματα Τραπεζών (ΑΤΕ, ALPHA, PROBANK, ASPIS, ETE EUROBANK).
το 1997 ξεκινά να συνεργάζεται στενά στο τομέα των χρηματαποστολών με την εταιρία WACKENHUT από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια.

Το 2001 η εταιρία μας γίνεται μέλος του ομίλου WACKENHUT εφαρμόζοντας τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και οργάνωσης.

Η εταιρία WACKENHUT το 2002 έκανε ένα άλμα εμπρός με τη συγχώνευσή της με την εταιρία Group4 καθιστώντας τον όμιλο Group4Falk τη εταιρία με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών παγκοσμίως στο χώρο αυτό.
Το 2007 η εταιρία Group4Falk  από μια σειρά εξαγορών και συγχωνεύσεων δημιουργεί το όμιλο G4S την κορυφαία εταιρία παγκοσμίως. Η εταιρία μας έως και σήμερα είναι ο αντιπρόσωπος της  G4S για το Ν. Δράμας,

 

 

ΕΣΠΑ
ESPA