Οι ένστολοι φύλακες της  HELLENIC SECURITY έχουν επιλεγεί ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα εκπαίδευσης της εταιρίας.Ο φύλακας επιτηρεί όλα τα συστήματα ασφαλείας, ελέγχει για πιθανούς κινδύνους (φωτιά, διαρροή, πλημμύρα κ.ο.κ.) και είναι εκπαιδευμένος να δίνει άμεσες λύσεις ενώ ταυτόχρονα δίνει σαφή και έγκυρη ενημέρωση των συμβάντων σε κάθε αρμόδια αρχή. Όλοι οι φύλακες είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου της εταιρείας που σε 24ωρη βάση συντονίζει, παρακολουθεί και βοηθάει το έργο τους

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ
Η HELLENIC SECURITY διαθέτει μία καλά εκπαιδευμένη ομάδα από ειδικούς φύλακες με 3 αυτοκίνητα patrol με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που περιπολούν προληπτικά σε συγκεκριμένες περιοχές και επεμβαίνουν άμεσα σε
κάθε έκτακτη περίπτωση. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος από τις κινητές μονάδες περιπόλου και η άμεση επέμβαση από τoυς εκπαιδευμένους φύλακες και τα περιπολικά της HELLENIC SECURITY είναι το ιδανικό συμπλήρωμα σε κάθε σύστημα ασφαλείας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Στον τομέα της ηλεκτρονικής προστασίας η HELLENIC SECURITY με μία ευρύτατη σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών δίνει λύσεις στις πιο απλές μέχρι και στις πλέον σύνθετες εφαρμογές προστασίας. Τέτοιες κατηγορίες προϊόντων είναι:

– Συστήματα συναγερμού υψηλής τεχνολογίας
– Συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης
– Συστήματα ελέγχου διακινήσεως (Access Control-Time Attendance)
– Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (C.C.TV)
– Περιμετρική προστασία

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
Το 24ωρο Κέντρο Ελέγχου της εταιρείας,  με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό επιτηρούν όλα τα συνδεδεμένα συστήματα ασφαλείας και συντονίζουν όλες τις υπηρεσίες φύλαξης και περιπολίας σε 24ωρη βάση. Σε κάθε περίπτωση ανάγκης το έμπειρο προσωπικό των Κεντρικών Σταθμών μπορεί να δώσει τις πρώτες συμβουλές για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε κινδύνου ενώ παράλληλα προβαίνει στην ειδοποίηση των Αρμοδίων Αρχών και όποιων άλλων προσώπων πρέπει να ειδοποιηθούν. Επιπλέον, μπορεί να γίνει άμεση επέμβαση περιπολικού της HELLENIC SECURITY σε συγκεκριμένες περιοχές.

ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Οι υπηρεσίες χρηματαποστολών της HELLENIC SECURITY αναλαμβάνουν την μεταφορά χρημάτων, χρεογράφων, μισθοδοσίας επιχειρήσεων, πολύτιμων εγγράφων ή αντικειμένων παρέχοντας εγγύηση απόλυτης ασφάλειας. Η εξασφάλιση της μεταφοράς επιτυγχάνεται με τον παρακάτω συνδυασμό:

– Αυτοκίνητα ειδικής θωράκισης εξοπλισμένα με συστήματα ασφαλείας που τα
καθιστούν απαραβίαστα.
– Άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο πλήρωμα, έτοιμο να προλάβει και να
αποτρέψει κάθε κίνδυνο.
– Σχολαστική τήρηση διαδικασιών παραλαβής και παράδοσης σύμφωνα με τα
αμερικάνικα πρότυπα.
– Ασφαλιστική κάλυψη για ολόκληρο το ποσό της μεταφερόμενης αξίας.

Παράλληλα με τις υπηρεσίες μεταφοράς μπορεί να γίνει διαλογή των χρημάτων, καταμέτρηση, πακετοποίηση και διαχώριση των ΑΤΜ.

ΕΣΠΑ
ESPA